Поради стиліста: як правильно комбінувати шапку, шарф та рукавички у зимових образах (фото)

Читать на русском
Автор
731
Як правильно підбирати шарф, шапку та рукавички на зиму
Як правильно підбирати шарф, шапку та рукавички на зиму. Фото shutterstock.com

Ці аксесуари безпосередньо впливають на зовнішній вигляд

Шапка та шарф – такі ж повноцінні частини зимового гардеробу, як і верхній одяг чи взуття. Вони перебувають біля обличчя, отже безпосередньо можуть впливати на весь зовнішній вигляд. Тому до них потрібно ставитися з усією серйозністю.

Так вважає українська стиліста Олена Шевченко. У своєму Instagram вона розповіла, як правильно комбінувати у зимових образах шапки, шарфи та рукавички, щоб виглядати стильно.

Декілька правил комбінації шарфів, шапок і рукавичок

За словами стиліста, шапка та шарф в одній колористиці дають єдину кольорову пляму біля обличчя. Так на ньому можна зробити акцент та підсвітити. При цьому рукавички у цьому варіанті слід вибирати під колір сумки чи взуття. Але є й інші варіанти

Шапка кольору верхнього одягу + акцентний шарф

Підберіть шапку під колір верхнього одягу, а шарф зробіть яскравим контрастним акцентом. Такий варіант допоможе підкреслити обличчя та всю "портретну зону". У цьому випадку рукавички можна підібрати або тон шапці, або тон шарфу.

як носити шарф
Фото: https://www.instagram.com/purpur.stylist/

Колірний шарф + однотонна шапка

Це варіант для тих, хто хоче грамотно створити яскравий образ. Підберіть принтований шарф і шапку, яка за кольором однотонна з однією з деталей шарфа. Рукавички в цьому випадку краще підбирати колір верхнього одягу, або колір шапки.

як носити шарф та шапку
Фото: https://www.instagram.com/purpur.stylist/

Шапка+рукавички акцентного кольору

Ще один варіант — підібрати шапку та рукавички яскравого акцентного кольору. А шарф у цьому випадку має бути у колір верхнього одягу.

Шарф + шапка у колір верхнього одягу + акцентні рукавички та сумка

Такий варіант змістить акценти на руки та сумку. За словами стиліста, такий варіант підійде, якщо потрібно скоригувати об’єм обличчя.

Раніше "Телеграф" розповідав, як модно носити шарф цієї зими. Схеми вузлів та як зав’язати, фото.