Пора прощатися: чотири стрижки, які втратили актуальність у 2024 році (фото)

Читать на русском
Автор
1103
Подовжений боб із рівним зрізом став неактуальним
Подовжений боб із рівним зрізом став неактуальним. Фото Freepik

Ці форми важко назвати компліментарними

На відміну від моди на одяг, зачіски можуть зберігати свою актуальність упродовж тривалого часу. Проте, на початку року стилісти підбивають підсумки та складають список зачісок, які вже перестають бути у тренді.

Сьогодні "Телеграф" розповідає про те, які раніше популярні та стильні зачіски стали антитрендами у 2024 році. До "чорного списку" увійшли 4 види.

Чубчик-шторка

За останні пару років майже кожен приміряв класичний чубок-шторку, і це не дивно: він ідеально поєднується з різними формами обличчя. Але тепер його популярність стала згасати. Пропонуємо розглянути інші актуальні варіанти, такі як прямі або скіні-чубчики.

Чубчик-шторка

Подовжений боб з рівним зрізом

Подовжене каре з рівним зрізом дійсно втратило свою актуальність, і загалом ця форма важко може претендувати на звання найкомліментарнішої.

Подовжений боб з рівним зрізом

Шег

Якщо вам подобається така стрижка, пропонуємо замінити її на трендовіший варіант, наприклад, "стрижку кошеня" або "kitty cut". Вона збереже текстурні шари, але виглядатиме набагато сучасніше.

Шегстрижка

Гарсон

Що ж робити тепер тим, хто надає перевагу короткій довжині волосся? Один із варіантів — піксі! Цей стильний варіант із подовженою передньою частиною волосся знову на піку популярності.

стрижка Гарсон

Раніше ми писали, які три варіанти стрижок краще уникати жінкам 40+. Вони акцентують на зморшках і візуально старять.