Нігті під колір мімози: цей яскравий жовтий манікюр вам захочеться повторити (фото)

Читать на русском
Автор
Порадуйте себе яскравим жовтим манікюром цієї весни
Порадуйте себе яскравим жовтим манікюром цієї весни. Фото Pinterest

Такий манікюр подарує весняний настрій

Незабаром настане весна, а значить саме час підбирати яскраві весняні ідеї для манікюру, щоб виглядати стильно і по-весняному. "Телеграф" вже розповідав, як розбавити яскравими акцентами класичний манікюр, а сьогодні ділиться ідеями яскравого жовтого манікюру на весну.

Найкрасивіші ідеї жовтого манікюру на весну

Жовтий монохром

Однотонний жовтий манікюр насиченого відтінку буде чудово виглядати на різній довжині та формі нігтів. Такий манікюр підкреслить вашу яскраву, але не зухвалу натуру.

однотонний жовтий манікюр
Фото: Pinterest

Жовтий з малюнками

Додати весняного настрою і без того яскравому жовтому манікюру допоможуть соковиті чи строкаті малюнки. Сміливо вибирайте квіткові принти, вони навесні особливо актуальні.

жовтий манікюр з малюнками
Фото: Pinterest

Жовтий з чорним

Жовтий манікюр у поєднанні з чорними лініями або декором виглядатиме особливо ефектно, оскільки це два дуже сильні та контрастні кольори.

жовтий з чорний манікюр
Фото: Pinterest

Жовтий френч

Якщо ви віддаєте перевагу класиці, але все одно душа вимагає яскравих акцентів, спробуйте зробити манікюр-френч, проте замість білої окантовки зробіть жовту. І ваші руки відразу виглядатимуть інакше — більш елегантно та акуратно.

жовтий френч
Фото: Pinterest

Жовтий та інші відтінки весни

Жовтий колір чудово поєднується на нігтях з іншими яскравими та соковитими відтінками. Спробуйте поєднати його з насиченим салатовим, блакитним або рожевим відтінком, і отримайте надзвичайно екстравагантний та оригінальний манікюр.

яскравий манікюр
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про ідеї ніжного зеленого манікюру, який підкорить ваше серце. На весну саме те, що потрібно.