Діставайте їх з шафи: черевики Timberland знову в тренді у 2024 році (фото)

Читать на русском
Автор
759
Черевики Timberland повертаються у тренди
Черевики Timberland повертаються у тренди. Фото vogue

Це взуття було модним у 90-х

Черевики Timberland були особливо актуальними у 90-х та на початку нульових. В цьому році вони повертаються в моду, але в дещо інших інтерпретаціях. Раніше ми писали про грандіозне повернення леопардових принтів у тренди, а тепер ділимося, що знову в моді черевики Timberland.

Світові бренди почали показувати ці черевики на тижнях моди у різних варіаціях. Про це пише Vogue.

Нещодавно Фаррел Вільямс представив черевики Timberland у монограмі Louis Vuitton у різних кольорах на шоу чоловічого одягу осінь-зима 2024/2025. Також це взуття з’явилося на шоу Wales Bonner. Дизайнерка поєднала їх з денімом і з класичними костюмами. У колекції Louis Vuitton ці черевики зашнуровані. Так їх носили культові артисти The Notorious B.I.G., Алія і члени Wu-Tang Clan, Ріанна та Дженніфер Лопес раніше.

Черевики Timberland
Louis Vuitton. Фото: vogue
Черевики Timberland
Tyga. Фото: vogue

Ці черевики не лише модні, а й водонепроникні і неймовірно зручні. Саме тому такі бренди, як Stüssy, Off-White, A-Cold-Wall, Supreme, Louis Vuitton та Wales Bonner в останні роки співпрацюють з ними. Вони показали своє бачення цього тренду.

Раніше "Телеграф" розповідав, які кольори, фасони та принти будуть в моді цієї весни. Ми поділилися трендовими тенденціями 2024 року.