"Російський добровольчий корпус" влаштував засідку у Брянській області: є загиблі військові РФ

Читать на русском
Автор
Бійці влаштували засідку на транспорт противника
Бійці влаштували засідку на транспорт противника. Фото РДК

На допомогу військовим оперативно прибули прикордонники, надали першу медичну допомогу та здійснили евакуацію поранених

Розвідгрупа "Російського добровольчого корпуса" провела засідку на транспорт противника на Брянщині. Це відбувалося у Суземському районі області.

Про це повідомили у Telegram-каналі "РДК" у п’ятницю, 19 січня. Там також пообіцяли невдовзі надати відповідні кадри.

"18 січня розвідгрупа РДК провела засідку на транспорт противника у Суземському районі Брянської області. Кадри об’єктивного контролю будуть пізніше", — йдеться у повідомленні.

Водночас до посту було прикріплено скріншот повідомлення з одного з російських ТГ-каналів. Там повідомили, що у Суземському районі Брянщини "в засідку ворожої ДРГ потрапила автомашина Урал МО". Зазначається також, що є загиблі та поранені.

"ДРГ противника атакувала вантажівку й одразу відступила. На допомогу оперативно прибули прикордонники, надали першу медичну допомогу і здійснили евакуацію поранених. Подробиці уточнюються", — йдеться у повідомленні російських військових", — пишуть російські військові.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що 1 червня 2023 року Легіон "Свобода Росії" та "Російський добровольчий корпус" заявили про нові рейди на території Росії. Вони пояснили, що метою було звільнити Росію та підняти у Москві прапор "Свободи". Через кілька днів загони РДК дісталися передмістя Шебекіно. Наприкінці червня у РФ вперше озвучили свої втрати серед військових у боях за Білгородщину.