У Росії знову ловлять "українські БПЛА": вибух пролунав у великому місті поблизу Москви (відео)

Читать на русском
Автор
1569
У Росії знову ловлять "українські БПЛА": вибух пролунав у великому місті поблизу Москви (відео)

У Росії говорять про атаку безпілотників

У російській Тулі ввечері 20 січня стався незрозумілий "хлопок", який переполошила жителів міста.

Як повідомляють місцеві telegram-канали, вибухи спочатку пролунали в Киріївському та інших населених пунктах на південь від Тули, а пізніше дісталися й до самого міста.

Згідно з інформацією очевидців у Пролетарському районі міста "небо залилося оранжево-червоним світлом" після чого сталася "бавовна". При цьому вони повідомляють, що заграва розгорялася "повільно та дуже яскраво".

Водночас у мережі з’явилися численні відеозаписи цього спалаху, які були зафіксовані міськими камерами спостереження.

Після цього російське міністерство оборони повідомило, що спалах нібито був наслідком роботи ППО, а "українських безпілотників" перехопили в небі над Смоленською, Орловською та Тульською областями. Там також повідомили, що постраждалих та руйнувань внаслідок атаки немає, втім, це повідомлення в МО РФ повторюють щоразу, коли на території Росії відбувається чергова НП.

Області, де лунали вибухи

Від Тули до Москви менше ніж 200 кілометрів.

Як повідомлялося раніше, у місті Клинці Брянської області Росії, де спалахнула пожежа на нафтобазі після атаки БПЛА 19 січня, знову пролунали вибухи. Влада заявила, що над районом нібито було знищено український безпілотний літальний апарат літакового типу.