У Чечні Росгвардія розстріляла авто із підполковником МВС

Читать на русском
Автор
5949
У Грозному розстріляли машину підполковника МВС з Альбертом Атмурзаєвим
У Грозному розстріляли машину підполковника МВС з Альбертом Атмурзаєвим. Фото Колаж

У лікарні лікарі виборювали життя постраждалого

Співробітники Росгвардії розстріляли машину, в якій перебував підполковник МВС Альберт Атмурзаєв. Він був поранений на думку, але лікарям не вдалося врятувати його життя. У лікарні постраждалий помер.

Інцидент трапився в районі "Ахмат-Арени" у Грозному. Про це у понеділок, 5 лютого, пише Telegram-канал Baza.

"За даними джерел, увечері 4 лютого співробітники ОМОН-Ахмат хотіли зупинити "Мітсубісі Паджеро" в районі "Ахмат-Арени" у Грозному. Водій не зупинився, після двох попереджувальних пострілів по машині відкрили вогонь", — йдеться у повідомленні.

За даними паблік, за кермом позашляховика знаходився начальник відділення по роботі з особовим складом тимчасового оперативного угрупування органів та підрозділів МВС підполковник Альберт Атмурзаєв. За попередньою інформацією, він отримав поранення в голову і був госпіталізований до ЦРЛ Грозного. Проте медикам не вдалося його врятувати.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що на початку 2024 року російського окупанта, ексгенерала, колишнього начальника УМВС Єкатеринбурга Ігоря Трифонова, який з колонії вирушив на війну в Україну, було успішно ліквідовано.