План "Б" у дії? У США склали альтернативний законопроект щодо допомоги Україні

Читать на русском
Автор
1315
Конгрес США
Конгрес США. Фото Відкриті джерела

Дія цього проекту поширюється лише на один рік

Конгресмени США склали альтернативний законопроект про допомогу Україні, Ізраїлю та Тайваню на суму понад 66 мільярдів доларів. Документ також передбачає посилення охорони кордону.

Про це йдеться у заяві офісу одного з ініціаторів законопроекту, республіканця Брайана Фітцпатріка. Інформацію опублікувало видання Punchbowl у соціальній мережі Х (колишній Twitter).

"Цей законопроект вимагатиме призупинення в’їзду в країну іноземців, яким в’їзд не дозволений, для забезпечення оперативного контролю над кордонами США, вимагатиме від співробітників міграційної служби затримувати і негайно висилати іноземців, яким не дозволено в’їзд, і надасть 66,32 мільярда доларів лише на оборону для України, Ізраїлю та Тайваню", — йдеться в повідомленні.

Наголошується, що дія цього проекту поширюється лише на один рік.

Раніше "Телеграф" повідомив, що спікер Палати представників Конгресу США, трампіст Майк Джонсон, вкотре підклав свиню Україні. Він розпустив Палату представників на канікули до кінця лютого, проігнорувавши необхідність проголосувати за ухвалений Сенатом законопроект із пакетом допомоги Україні.