Кухар Клопотенко вразив своїми жорстокими фантазіями стосовно жінок: "Вкрав би і посадив би в клітку"

Читать на русском
Автор
Євген Клопотенко Новина оновлена 17 червня 2024, 12:49
Євген Клопотенко. Фото Відкриті джерела

Ресторатор мріє мати людину у клітці

Відомий український шеф-кухар та розробник нового шкільного меню Євген Клопотенко шокував своїми жорстокими фантазіями стосовно жінок. Нещодавно він відверто розповів про свої потаємні бажання.

Ресторатор мріє мати людину у клітці задля експеременту. Щось на кшталт тваринки. Таку заяву Євген Клопотенко зробив в інтерв'ю.

Він каже, що хотів би вкрасти якусь дівчину і посадити її в клітку. "Я кажу тобі – я би взяв якусь дівчину, вкрав її і посадив у клітку. Годував її, дивився б, як вона себе поводить – це мрія", — поділився відомий ресторатор.

Щоправда він розуміє, що такі дії соціально недопустимі. "Я не буду цього робити. Але я щиро цього хочу", — додав Клопотенко.

Відразу на думку спливає сюжет відомого роману Джона Фаулза "Колекціонер", де головний герой викрав дівчину та замкнув у підвалі. Хлопець, який страждав на комплекс неповноцінності, виправдовував свій вчинок сильною закоханістю. Однак такі дії юнака призвели до трагічних подій. Дівчина захворіла та померла. Але це не зупинило головного героя.

До речі сам Євген Клопотенко додав, що йому ця книжка дуже подобається. Він зовсім недавно її прочитав.

Відразу після публікації інтерв'ю, користувачі мережі почали бурхливо обговорювати фантазії відомого шеф-кухаря. Деякі з коментаторів вказали на те, що фраза дійсно виглядає дико, але є вирваною з контексту.

Раніше "Телеграф" повідомив, що у Львові затримали диякона за підозрою у педофілії. Він знущався з власної доньки.