Григорій Козловський, ФК "Рух" і Львівська ОВА об'єдналися, щоб допомогти дітям з особливими потребами

Читать на русском
Автор
Григорій Козловський - почесний президент і засновник  ФК "Рух"(Львів) Новина оновлена 28 серпня 2024, 11:59
Григорій Козловський - почесний президент і засновник ФК "Рух"(Львів)

Разом вони створили програму, яка допоможе молодим людям соціалізуватися

Футбольний клуб "Рух" на чолі із почесним президентом клубу Григорієм Козловським об'єднали зусилля з Львівською обласною військовою адміністрацією, щоб допомогти дітям з особливими потребами, які проживають у Роздільському дитячому будинку-інтернаті. Разом вони створили програму, яка допоможе цим дітям та молодим людям соціалізуватися, розвивати свої навички та стати більш впевненими в собі.

"Завдяки спільним зусиллям з Львівською ОВА ми змогли розпочати цей важливий проєкт. Для нас важливо, щоб кожна дитина відчувала себе частиною нашого великого футбольного сімейства. Ми переконані, що спорт може об'єднувати людей і допомагати долати будь-які бар'єри" — зазначив Григорій Козловський.

Футболісти Руху тепло прийняли гостей з Роздільського дитячого будинку-інтернату

Футболісти "Руху" тепло прийняли гостей з Роздільського дитячого будинку-інтернату. Діти не лише оглянули академію, а й отримали в подарунок спортивні форми. А на згадку про візит, вони подарували футболістам картину, написану своїми руками.

Футбол з професійними тренерами

Понад 80 дітей з Роздільського дитячого будинку-інтернату отримають можливість займатися футболом під керівництвом професійних тренерів.

"Це для них величезний шанс показати себе і повірити у свої сили", — ділиться своїми враженнями Маріанна Траска, в. о. директора інтернату.

Григорій Козловський та його команда роблять вагомий внесок у допомогу українцям, постраждалим від війни. Завдяки їхній підтримці, сотні людей отримають необхідну медичну допомогу і зможуть повернутися до повноцінного життя. Їхні ініціативи охоплюють широкий спектр потреб: від протезування поранених до відновлення дитячих лікарень.

Ігор Дедишин та Маріанна Траска

"Наша співпраця з Роздільським дитячим будинком-інтернатом має свою історію. Тепер ми вирішили вивести її на новий рівень, зробивши її більш відкритою та масштабною. Для нас важливо, щоб футбол об'єднував людей і допомагав долати будь-які бар'єри. Ми готові підтримувати наших підопічних на шляху до самореалізації та інтеграції в суспільство" — зазначив генеральний директор ФК "Рух" Ігор Дедишин.

Важливі гуманітарні ініціативи

Раніше Григорій Петрович Козловський, ФК "Рух", та готельний комплекс Emily Resort продемонстрували свою небайдужість, виділивши 4 мільйони гривень на важливі гуманітарні ініціативи. Кошти були спрямовані на протезування поранених військових та цивільних у Superhumans Center та благодійному фонді "Unbroken", а також на відновлення дитячої лікарні "Охматдит". З початку повномасштабної війни вони активно підтримують ЗСУ та організовують благодійні заходи для дітей, які постраждали від війни.