Грузинська Моніка Беллуччі: як у молодості виглядала Тамара Гвердцителі, що покинула Росію (фото)

Читать на русском
Автор
Тамара Гвердцителі у молодості Новина оновлена 27 жовтня 2024, 18:18
Тамара Гвердцителі у молодості. Фото Колаж "Телеграфу"

Співачка, яка звинуватила Путіна у смерті матері-одеситки, вже у 19 років виступала в Україні

Грузинська співачка Тамара Гвердцителі була дуже популярною в Україні. Артистка у 2014 році, під час Євромайдану, була суддею пісенного проєкту "Голос країни" разом зі зрадницею батьківщини Ані Лорак, а також Сергієм Лазарєвим, який зрадив довіру українців і став пропагандистом.

Гвердцителі називали іконою стилю та зразком для наслідування. Вона підкорила сцени найпрестижніших концертних залів світу. Не лише своїм музичним талантом, а й чарівністю та справжньою жіночністю Тамара продовжує зачаровувати своїх шанувальників.

У жилах артистки тече кров двох народів – єврейського та грузинського. Тамріко (таке ім’я їй дали при народженні) часто говорила, що для грузинської рідні вона — Гвердцителі, за батьківською лінією, що походить зі стародавнього княжого роду, а для єврейської вона — Кофман, по матері, яка народилася в Одесі в єврейській родині.

У 19 років Тамара брала участь у Всесоюзному фестивалі у Дніпрі (раніше Дніпропетровськ) та посіла там друге місце.

Тамара Гвердцителі у молодості

У народі Гвердцителі часто називають "грузинською Монікою Беллуччі".

Тамара Гвердцителі у молодості

Нагадаємо, що Гвердцителі, яка прожила в Росії 10 років, після повномасштабного вторгнення залишила країну-агресорку разом із мамою-одеситкою. Те, що відбувалося з Україною, особливо рідною Одесою Інни Кофман, жінка не винесла.

Восени 2022 року мати виконавиці померла. "Це Путін убив мою маму", — цитував Гвердцителі український поет-пісняр Юрій Рибчинський

Тамара Гвердцителі у юності
Студентка Тбіліської консерваторії Тамара Гвердцителі
Тамара Гвердцителі у молодості

Раніше "Телеграф" розповідав про Аду Роговцеву. Подивіться, як актриса виглядала у молодості та що говорить про війну в Україні.