"Усик – це не жарт": тренер колишнього чемпіона світу дав пораду Ф’юрі

Читать на русском
Автор
Тайсон Ф’юрі
Тайсон Ф’юрі. Фото instagram.com/tysonfury

Тайсону порадили старанно тренуватися, адже минулий бій показав, що британець — вразливий

Колишній тренер ексчемпіона світу в суперважкій вазі Енді Руїса (35-2, 22 КО) Менні Роблес поділився очікуваннями про історичний поєдинок у гевівейті між чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО).

Відповідний коментар Роблеса наводить Boxing News.

"Це буде великий бій. Але кажуть, що ти настільки хороший, наскільки хорошим був твій останній бій. Я вірю, що на цей час Усик має перевагу.

Ми всі бачили останній поєдинок Ф’юрі (проти Нганну – прим. Ред.). Він був не в найкращій формі та недооцінив суперника. Всі думали, що на Ф’юрі чекатиме легка прогулянка, але цього не сталося.

Тепер він має зібратися, повернутися до зали й вийти на бій у своїй найкращій формі, тому що Усик – це не жарт", – сказав Роблес.

Нагадаємо, Усик і Ф’юрі проведуть супербій за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі 17 лютого 2024 року в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Напередодні прогноз на бій зробив легендарний Леннокс Льюїс. Крім того, про поєдинок висловився єдиний українець, який перемагав Циганського короля.