"Де Ді Капріо?": Усик показав, як святкуватиме перемогу над Ф’юрі (фото)

Читать на русском
Автор
Олександр Усик
Олександр Усик. Фото instagram.com/usykaa

Українець готується до бою в Іспанії

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) продовжує готуватися до супербою за титул абсолютного чемпіона світу у хевівейті з володарем поясу WBC Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 КО). Цього разу українець поділився символічним знімком із тренувального табору в Іспанії.

Відповідну посаду Олександр опублікував на своїй сторінці в Instagram. Боксер наголосив на важливості тренувань для досягнення успіху.

"Перемога починається з тренування", — підписав фото Усик. На знімку Олександр позує стоячи на канатах у куті рингу. Зазначимо, у такому стилі боксери часто святкують свої перемоги.

Знімок за день зібрав понад 40 тисяч лайків та сотні коментарів. Український актор і телеведучий Андрій Бєдняков пожартував, що поза, в якій знявся Усик, нагадує йому відомий кадр із фільму "Титанік" із персонажами Кейт Вінслет та Леонардо Ді Капріо.

"Де Ді Капріо?", — пожартував Бєдняков.

Андрій Бєдняков пожартував знімком Олександра Усика
Андрій Бєдняков пожартував на знімку Олександра Усика

Нагадаємо, Усик та Ф’юрі проведуть супербій 17 лютого 2024 року на шоу боксу в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Українець ретельно готується до поєдинку. Олександр іноді навіть ділиться кадрами своєї підготовки. Додамо, що Усик вибрав 5 гігантів для спарингів.