УПЛ затвердила графік подання заявок команд навесні-2023/24

Читать на русском
Автор
Прем’єр-ліга визначилась із датами подання заявок команд Новина оновлена 31 січня 2024, 13:37
Прем’єр-ліга визначилась із датами подання заявок команд. Фото УПЛ

Процедура подачі триватиме з 1 до 22 лютого.

Українська Прем’єр-ліга (УПЛ) затвердила графік подання реєстрації та заявки футболістів клубами на весняну частину сезону-2023/24. Реєстрація розпочнеться з 1 лютого.

Першим клубом, який подасть заявку на другу половину сезону, стане донецький "Шахтар". А до 22 лютого цю процедуру пройдуть інші клуби.

Трансферне вікно в Україні відкрилося 24 січня та закриється 12 березня. Вже відомо про низку гучних переходів. Так, легенда київського "Динамо" Денис Гармаш став гравцем харківського "Металіст 1925", черкаський ЛНЗ підписав 19-річного бразильського форварда Італо Магнатоя, а донецький "Шахтар" у січні підписав двох бразильських хавбеків — Кевіна та Марлона Гомеса.

  • Графік реєстрації гравців УПЛ:

1 лютого — "Шахтар";

19 лютого — "Минай", "Верес", "Зоря", "Оболонь";

20 лютого — "Металіст 1925", "Олександрія", ЛНЗ, "Колос";

21 лютого — "Чорноморець", "Ворскла", "Рух", "Динамо";

22 лютого — "Полісся", "Дніпро-1", "Кривбас".

В УПЛ лідирують "Кривбас" та "Дніпро-1", які набрали по 34 очки. "Шахтар" відстає на три пункти, зігравши на два матчі менше.

Відновлення сезону-2023/24 в УПЛ заплановано на 24 лютого.

Раніше "Телеграф" писав про те, що боксер Олександр Усик змінить вид спорту після бою за титул абсолютного чемпіона світу із британцем Тайсоном Ф’юрі. Олімпійський чемпіон та чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі відвідав футбольний клуб "Полісся", за який він виступає. Усик сподівається дебютувати в Українській Прем’єр-лізі після поєдинку з Ф’юрі.

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу