Мудрику дісталося від тренера за ганебний промах: момент хотіли приховати від українців (відео)

Читать на русском
Автор
Михайло Мудрик
Михайло Мудрик. Фото twitter.com/ChelseaFC

Українець провалив гру проти гранда

Головний тренер "Челсі" Маурісіо Почеттіно прокоментував поразку команди у поєдинку 22-го туру Англійської прем’єр-ліги (АПЛ) проти "Ліверпуля" (1:4). Особливо дісталося від наставника українцю Михайлу Мудрику, який не може знайти своєї гри в Англії.

Відповідний коментар Почеттіно наводить пресслужба "Челсі" на своєму офіційному сайті. Тренер розкритикував команду за погану гру та зазначив, що зустріч могла завершитися і внічию, якби Мудрик реалізував свій момент. Зазначимо, українець за рахунку 0:2 не зумів замкнути простріл із правого флангу, хоча йому ніхто не заважав.

"У другому таймі при рахунку 2:0 у Мудрика був великий шанс. Якби він забив, можливо, це додало б нам впевненості і ми б грали краще, а також з урахуванням пенальті у грі на Нкунку. Можливо, на той момент ми були б у в грі з рахунком 2:2. Але навіть якби ми забили обидва голи і зіграли внічию, я був би розчарований, тому що наша гра була не дуже гарною", — заявив Почеттіно.

Додамо, що телеканал Setanta Sports на своєму YouTube-каналі з невідомих причин не включив промах Мудрика у свій огляд. У мережі жартують, що Михайло заплатив гроші каналу, аби ті вирізали момент.

Промах Мудрика не потрапив у огляд матчу "Ліверпуль" - "Челсі"

Нагадаємо, "Челсі" з Мудриком у складі пробився у фінал Кубка англійської ліги. У фіналі лондонці зіграють проти "Ліверпуля" (25.02). Раніше українця визнали найкращим гравцем чвертьфінальної стадії у цьому турнірі.