Українські хокеїсти з перемоги розпочали олімпійський кваліфікаційний турнір

Читать на русском
Автор
Наша збірна здолала команду Кореї
Наша збірна здолала команду Кореї. Фото fhu.com.ua

У ворота збірної Південної Кореї було забито чотири шайби.

У місті Сосновець (Польща) стартував третій етап олімпійського кваліфікаційного турніру з хокею, де збірна України у першому матчі протистояла команді Південної Кореї.

Матч завершився з рахунком 4:0, повідомляє офіційний сайт Міжнародної федерації хокею. Наша команда виграла всі три періоди гри, закинувши по одній шайбі у перших двох та дві — у третьому.

На 15-й хвилині рахунок у грі відкрив Вадим Мазур, який завершив комбінацію за участю Віталія Ляльки та Фелікса Морозова. А на 23-й хвилині, на початку другого періоду, Олексій Ворона влучним кидком завершив атаку, в якій брали участь Владислав Куцевич та Денис Бородай.

В третьому періоді, на 50-й хвилині Андрій Денискін забив гол після пасу Філіпа Пангелова-Юлдашева, а через 32 секунди, на 51-й хвилині гри, крапку в матчі поставив Данило Трахт. Він завершив комбінацію за участю Ігоря Мережка та Олександра Пересунько.

В іншому матчі дня збірна Польщі обіграла команду Естонії з тим самим рахунком 4:0.

У п’ятницю, 9 лютого, зіграють лідери турнірної таблиці — збірна України проти команди Польщі, господаря та фаворита групи. Поляки ЧС-2024 проведуть в елітному дивізіоні та взагалі перебувають на підйомі, тож для українців це вирішальний матч. Третім суперником буде збірна Естонії, гра відбудеться у неділю, 11 лютого. Лише переможець групи вийде до наступного етапу відбору на Олімпіаду-2026.

Раніше став відомим склад нашої національної команди на ці змагання.

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу