"Підлий" вчинок: у РФ озлобилися на латвійську тенісистку (відео)

Читать на русском
Автор
531
Олена Остапенко
Олена Остапенко. Фото instagram.com/jelena.ostapenko

Інцидент стався на турнірі у Катарі

Латвійська тенісистка Олена Остапенко, яка відома своїми виступами у парі з українкою Людмилою Кіченок, у третьому колі на турнірі у Досі (Катар) програла нейтральній спортсменці з Білорусі Вікторії Азаренко – 0:6, 3:6. Після гри латвійка не потиснула руку суперниці.

Відповідний момент потрапив у трансляцію гри. Російські користувачі образили Олену, назвавши її дії "ганьбою", передає "Телеграф".

Остапенко 2024 року програла Азаренко втретє, а після матчу в Досі подала їй ракетку замість руки. Білоруска це "вітання" проігнорувала.

Це викликало бурхливу реакцію у російських пропагандистських виданнях. У РФ почали ображати Остапенко, називаючи її вчинок "нікчемним" та "підлим".

Нагадаємо, Людмила Кіченок разом із Оленою Остапенко дійшла до фіналу Australian Open-2024 у парному розряді. Раніше "Телеграф" повідомляв скільки заробили українські тенісистки на Турнірі Великого Шлемe в Мельбурні. До речі, Відкритий чемпіонат Австралії виграла представниця Білорусі Аріна Соболенко, яка таким чином порадувала диктатора Олександра Лукашенка.