"Сказати, що я розчавлений — нічого не сказати": Романчук емоційно відреагував на провал на ЧС

Читать на русском
Автор
Романчук болісно сприйняв свою поразку на світовій першості
Романчук болісно сприйняв свою поразку на світовій першості. Фото instagram.com/misha_romanchuk

Михайло посів лише 8-ме місце у фінальному запливі на дистанції 800 м. вільним стилем.

Український плавець Михайло Романчук, який є дворазовим призером Олімпійських ігор-2020, чемпіоном світу на короткій воді та призером ЧС у класичних басейнах емоційно відреагував на свій провальний виступ на ЧС-2024 з водних видів спорту.

У фінальному запливі на дистанції 800 метрів вільним стилем наш спортсмен посів лише 8 місце. Після цього на своїй сторінці в Instagram спортсмен опублікував "крик душі".

"Сказати, що я розчавлений, це нічого не сказати... Неймовірна кількість емоцій зараз у середині душі... Від розпачу до мотивації і знову до відчаю... Тяжко... боляче...у пошуках себе...у пошуках емоцій...

Але це реалії спорту, ми падаємо знову і знову, але наступного дня ми вкотре піднімаємося і робимо те, заради чого ми живемо Адже ми це так любимо і водночас так ненавидимо! Дякую всім за всі ваші повідомлення та вашу підтримку», — написав плавець.

Зазначимо, що на Іграх у Токіо-2020 Романчук завоював бронзу на 800 метрівці та срібло на дистанції 1500 метрів. Також він є срібним та бронзовим призером ЧС 2017, 2019 та 2022 років, а також 5-кратним чемпіоном Європи у класичних басейнах. У басейнах на "короткій воді" (25 метрів) він також є чемпіоном світу та Європи.

Раніше спортсмен відреагував на удар по Дніпру.

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу