Усик буде боксувати зі "Звіром", якщо Ф’юрі втече

Читать на русском
Автор
Олександр Усик Новина оновлена 05 квітня 2024, 21:16
Олександр Усик. Фото instagram.com/usykaa

Український чемпіон вийде на ринг, навіть якщо британець втече

Директор команди чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у суперважкій вазі Олександра Усика (21-0, 14 КО) Сергій Лапін розповів, що станеться, якщо володар титулу WBC Тайсон Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) знову зірве поєдинок проти українця. Напередодні "Циганський король" отримав травму, через що шоу боксу перенесли на травень 2024 року.

Відповідний коментар Лапіна наводить britishboxingnews. За словами Лапіна, якщо з Ф’юрі знову щось станеться, хорват Філіп "Звір" Хргович (17-0, 14 KO) замінить його в бою з Усиком. Це підтвердили організатори шоу.

"Я сподіваюся, що Усик отримає шанс звести рахунки з Ф’юрі 18 травня, але якщо він продовжить тікати, то у нас є пункт в угоді про заміну Ф’юрі на Філіпа Хрговича. Хргович є запасним суперником, тому шоу продовжуватиметься незалежно від того, чи він битиметься, це також підтвердив Туркі Аль аш-Шейх", — сказав Лапін.

Нагадаємо, бій за титул абсолютного чемпіона світу мав відбутися 17 лютого в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Тайсон отримав розтин під час спарингу з хорватським суперваговиком, через що шоу 17 лютого було скасовано. Пізніше боксери погодились провести поєдинок 18 травня. До речі, у команді українця не вірять у травму британця.