Блогер Мілохін, який співав гімн України, дебютував у боксі під прапором РФ (відео)

Читать на русском
Автор
Даня Мілохін виграв дебютний бій у боксі
Даня Мілохін виграв дебютний бій у боксі. Фото Screenshot

Схоже, Даня намагається за будь-яку ціну повернутися у РФ

Відомий російський блогер Даня Мілохін, якого на початку 2022 року не пустили до України, дебютував у боксі. У першому бою росіянин вийшов на ринг проти блогера з Індії Аджмала Хана.

Поєдинок завершився достроково перемогою Мілохіна технічним нокаутом. Про це повідомляє "Телеграф".

Росіянин підготувався краще та просто побив представника Індії. Уже в першому раунді рефері зупинив поєдинок, зафіксувавши перемогу Мілохіна нокаутом. Додамо, що Мілохін вийшов на ринг під гімн Росії та під російським триколором. Схоже, у такий спосіб Даня хоче задобрити "російських патріотів", які вважають його "зрадником".

Нагадаємо, безпосередньо Мілохін не висловлював своє ставлення до війни в Україні. Через два дні після початку повномасштабного вторгнення РФ він закликав своїх шанувальників "не шукати винних". Коли Даня перебував у США, він під час стріму заспівав гімн України, через що на нього зі звинуваченнями у зраді накинулися російські пропагандисти. Через страх перед владою РФ блогер не повертається на батьківщину. Глава Ліги безпечного інтернету Катерина Мізуліна попросила Міноборони РФ відправити Мілохіна у армію. Наразі блогер знаходиться у Дубаї (ОАЕ), де і відбувся його перший бій.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що непереможний український боксер Андрій Новицький брутально нокаутував суперника в США. Крім того, нещодавно суперваговик Цотне Рогава здобув ефектну перемогу на шоу боксу в Каліфорнії.