Чи можливий реванш Усик — Ф’юрі: стала відома позиція WBO

Читать на русском
Автор
Олександр Усик
Олександр Усик. Фото www.instagram.com/usykaa

Всесвітня боксерська організація припускає проведення двох боїв за титул абсолютного чемпіона світу

Президент Всесвітньої боксерської організації (WBO) Франциско Валькарсель висловився про поєдинок чемпіона світу за версіями WBA/WBO/IBF у надважкій вазі Олександра Усика та володаря титулу WBC Тайсона Ф’юрі. За словами функціонера, організація схвалить бій-реванш боксерів.

Водночас Валькарсель закликав не забігати наперед і дочекатися, як розвиватимуться події. Про це він заявив в інтерв’ю YouTube-каналу Boxing Social.

"Так, ми хочемо санкціонувати обидва бою. Ми можемо санкціонувати реванш. Давайте спочатку подивимося, що станеться, тому що в боксі нічого не можна сприймати як даність. Давайте подивимося, як усе складеться, а потім відштовхуватимемося від цього", — сказав Валькарсель.

Поєдинок Усика та Ф’юрі відбудеться 18 травня у Саудівській Аравії. Раніше батько Ф’юрі запевнив, що бій із Усиком більше не буде зірвано.

У свою чергу, у команді Усика заявили, що шоу відбудеться у будь-якому разі — в українця знайшли заміну Ф’юрі на випадок форс-мажору. Також відомо, що якщо Усик чи Ф’юрі не з’являться на поєдинок, то вони мають заплатити по 10 мільйонів доларів штрафу.

Матеріал опублікований російською мовою — читати мовою оригіналу