Нідерланди пробилися у півфінал Євро-2024, здобувши вольову перемогу над Туреччиною (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 07 липня 2024, 01:23

Помаранчеві здобули важку перемогу у чвертьфіналі

У суботу, 6 липня, на чемпіонаті Європи-2024 з футболу завершилися останні матчі 1/4 фіналу. Закривали програму ігрового дня Нідерланди та Туреччина.

Зустріч, що проходила у Берліні на "Олімпіаштадіоні", завершилася з рахунком 2:1 на користь Нідерландів. Про це повідомляє "Телеграф".

Помаранчеві чудово розпочали поєдинок, проте Місячно-зіркові ближче до середини тайму перехопили ініціативу. Ця активність вилилася у забитий м’яч. На 35-й хвилині Гюлер виконав навіс у чужий штрафний майданчик, а Акайдин головою прошив ворота Нідерландів.

У другому таймі Нідерланди зуміли не лише відігратися, а й перемогти. За Помаранчевих забивали Стефан де Врей та Коді Гакпо. Таким чином, у півфіналі Євро-2024 Помаранчеві зіграють проти Англії, Туреччина їде додому.

Повний відеоогляд матчу Нідерланди — Туреччина:

Нагадаємо, збірна Нідерландів на чемпіонаті Європи в Німеччині обіграла Польщу (2:1), зіграла внічию з Францією (0:0) і поступилася Австрії (2:3). У 1/8 фіналу Помаранчеві без проблем пройшли Румунію (3:0).

Збірна Туреччини стартувала на ЧЄ-2024 з перемоги над Грузією (3:1), після чого програла Португалії (0:3) та обіграла Чехію (2:1). У першому раунді плей-оф турецькі футболісти пройшли австрійців (2:1). Ознайомитись з розкладом та результатами всіх матчів чемпіонату Європи-2024 з футболу можна на сайті "Телеграф".