Туреччина перемогла Грузію на Євро-2024: допоміг супергол зірки "Реала" (відео)

Читать на русском
Автор
543
Збірна Грузії Новина оновлена 18 червня 2024, 22:03
Збірна Грузії. Фото x.com/georgiagff

Новачок чемпіонатів Європи розпочав свій шлях на турнірі

У вівторок, 18 червня, на чемпіонаті Європи з футболу-2024 стартували представники квартету F. Ігровий день відкрили команди Грузії та Туреччини.

"Телеграф" провів онлайн-трансляцію матчу Туреччина — Грузія. Зустріч завершилася перемогою турків із рахунком 3:1. Переможний гол забив 18-річний гравець "Реала" Арда Ґюлер.

Туреччина — Грузія — 3:1

Матч завершено.

90+7 хв. Гол! Керем Актюркоглу забив у порожні ворота.

65 хв. Гол! Арда Гюлер далеким ударом вразив ворота грузинів.

Розпочався другий тайм.

Перший тайм завершено. Перерва.

32 хв. Гол! Жорж Мікаутатдзе забиває після прострілу Кочорашвілі.

25 хв. Гол! Мерт Мюлдюр забив розкішний гол ударом із середньої дистанції.

Матч розпочався!

Стартові склади команд:

Матч Туреччина — Грузія відбудеться в Дортмунді на стадіоні "BVB-Штадіон", початок зустрічі о 19:00 за київським часом. Грузія дебютує на великому футбольному турнірі. Команда спробує видати максимум на Євро-2024, щоправда, вийти з групи буде дуже складно, адже у квартеті F також виступають зіркові португальці та чехи. Турки підходять до першого туру у якості фаворита, проте у футболі може статися будь-що — доведено словаками.

Матч Туреччина — Грузія покажуть в Україні по ТБ, причому подивитися цю зустріч можна буде безплатно. Додамо, що на сайті "Телеграф" доступні календар та результати всіх ігор чемпіонату Європи-2024 з футболу. В іншому поєдинку ігрового дня Португалія намагатиметься обіграти Чехію (початок о 22:00).