Названо найпопулярніші авто січня: топ-10 моделей на авторинку

Читать на русском
Автор
Ці авто найкраще продаються
Ці авто найкраще продаються. Фото Auto ABC

У топ-10 найпродаваніших авто — купа знайомих облич

На світовому авторинку зберігається тенденція до бензинових автомобілів, хоч їх частка знижується. Натомість електрокари впевнено займають свою нішу.

У топ-10 найпродаваніших автомобілів на європейському ринку — багато знайомих облич. Проте там є і деякі нові моделі, про які ще не так багато відомо. Перелік з 10 найпопулярніших авто публікує видання irishnews.

Kia Sportage

Kia Sportage

Sportage — ідеальний сімейний автомобіль. Він також має гарний зовнішній вигляд і багато безпекових функцій та технологій. А виробник пропонує семирічну гарантію на свій автомобіль. У ньому багато простору, міцні матеріали, зручні сидіння та великий багажник.

Ford Puma

Ford Puma

Саме Puma допомогла Ford домогтися першості у 2023 році. Адже це автомобіль, який створено на тій же платформі, що й Fiesta (модель зняли з виробництва). Машину цінують за чудову оглядовість, просторість салону та багажника, а також економічність двигуна.

Nissan Qashqai

Nissan Qashqai

Qashqai, як і у 2023 році, чудово продається. Він домінує у сегменті сімейний автомобілів, адже поєднує ефективність двигуна, хороше обладнання, яскравий дизайн та практичність.

Тепер Qashqai — це гібридний автомобіль. Власники цієї моделі кажуть, що він дешевший в експлуатації, ніж очікувалось

MG HS

MG HS

Останніми місяцями MG стає великим гравцем у сегменті нових авто. Значною мірою — через виробництво електрокарів, які просто знищили конкурентів за ціною.

HS — бензинова модель потужністю в 162 кінські сили. Також є гібридна версія. В Україні таке авто коштує близько 700 тисяч гривень. А 10-дюймовий екран тут входить уже в стандартну комплектацію.

BMW 1 серії

BMW 1 серії

BMW 1 серії тепер перейшла на передньопривідну платформу, але продовжує лишатися найменшою моделлю німецького автовиробника. Цей компактний, але преміальний хетчбек дуже зручний у керуванні, має цікаве обладнання та відмінний стиль. Тому неважко зрозуміти, чому це авто настільки популярне серед водіїв.

Mini

Mini

Mini також має популярність уже багато років. Але кількість продажу прямо вказує на те, що автомобіль все ще актуальний. Він доступний з цілою низкою бензинових двигунів, а також в електричній версії.

Audi A3

Audi A3

Audi A3 демонструє популярність уже значний час. Цей автомобіль відомий високою якістю збірки, а також хорошим асортиментом двигунів. Також є гібридна версія, яка заряджається від мережі.

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf

Уже протягом років Volkswagen Golf утримує свою популярність. Головним чином це відбувається через широкий вибір версій двигунів, включно з електроустановкою.

На ринку усе ще представлено восьме покоління Golf, яке чудово продається. У наступній версії виробник обіцяє усунути усі проблеми, яку висувала критика на адресу відомого хетчбека.

Nissan Juke

Nissan Juke

Juke є однією з найпопулярніших моделей Nissan. Він має ті ж самі характеристики, що і Qashqai, проте є компактнішим та має велику кількість обладнання. Він ідеально підходить для тих водіїв, які не люблять великі та громіздкі машини.

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson є ще одним постійним членом топу найкращих авто у світі. Він є просторим, має великий багажник та багато функцій. І все це за доволі низьку ціну.

Раніше "Телеграф" писав, що найвідоміший сімейний автомобіль Kia став гібридом. До стандартного V6 приєднався 1,6-літровий турбодвигун з гібридною установкою.