Названо основну проблему в усіх авто Nissan: 5 із 6 механіків підтверджують це

Читать на русском
Автор
Ремонт авто Nissan
Ремонт авто Nissan. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Експерти назвали слабкі місця Nissan

Як і кожного провідного автовиробника, у Nissan є несправності, які зустрічаються найчастіше. Механіки, що працюють з цією маркою, не соромляться визнавати одну загальну проблему, що зустрічається у більшості моделей цього бренду.

Зокрема, 5 із 6 автомайстрів, які висловили свою думку у матеріалі для сайту Mensjournal, вказують на однакові проблеми. Вони пов’язані з трансмісією.

Головні проблеми Nissan

Автомеханіки підтверджують, що найчастіше у Nissan виникають проблеми з системою CVT. Механіки зазначають, що ця система, яка теоретично має забезпечити плавніші зміни передач, у випадку Nissan виявляється слабким місцем.

Вони кажуть, що система часто "не витримує" та "відмовляє". Один з експертів каже: "Звісно, це ж Nissan".

Серед інших проблем, які часто зустрічаються у моделях марки Ніссан, є варіатор, хиткість задніх опор двигуна (через зношення він починає відчутно вібрувати) та амортизаторів, а також рульова рейка. Крім того, дуже часто виходять з ладу підшипники ступиць.

Ремонт цих авто коштує дорого. Наприклад, заміна варіатора може вартувати половину вартості вживаного авто Nissan. Тому експерти не радять купувати вживаний автомобіль цього бренду з КПП "варіатор". Він може проїхали лише 150-180 тисяч кілометрів. Про інші проблеми авто марки дивіться у відео:

Раніше "Телеграф" писав, що в Україні з’явився перший 800-сильний Mercedes S-класу. Це люксовий автомобіль, який відомий своїми динамічними характеристиками та потужністю.