Автомеханік назвав поширені проблеми, які виникають у власників BMW

Читать на русском
Автор
Механік ремонтує BMW
Механік ремонтує BMW. Фото Створено нейромережею для Telegtaf.com.ua

Механіки кажуть, що добре знають ці проблеми німецької автомарки

Автомеханік, що спеціалізується на обслуговуванні автомобілів, розкрив деякі найпоширеніші труднощі, які турбують власників автомобілів бренду BMW. Навіть не зважаючи на статус розкішного бренду, автомобілі BMW, як і всі, не ідеальні.

Вони мають свої технічні недоліки. Про це повідомляє сайт Мensjournal.

Найчастіші проблеми BMW

За словами фахівця, однією з основних проблем є чутливість автомобілів BMW до своєї системи напруги та температури. Здебільшого вони зіштовхуються із витоком водяного насосу та несправністю альтернаторів (частин генератора).

Ці дві найпоширеніші несправності можуть виникнути внаслідок неправильного зчитування температури чи напруги, що спричиняє ланцюгову реакцію в роботі автомобільної системи.

Троє інших механіків у сервісному центрі додали, що серед усіх частин, які їм доводиться ремонтувати, особливо часто зустрічаються проблеми з електричними водяними насосами в BMW. Електричні водяні насоси дозволяють регулювати обіг води в системі охолодження з більшою точністю, а також забезпечують економію енергії порівняно з традиційними механічними помпами. Це одна з найбільш поширених несправностей, з якою вони стикаються у процесі обслуговування та ремонту автомобілів цього бренду.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що Hyundai створила електрокар для Європи за 20 тисяч євро. Він матиме запас ходу близько 300 км.