Тищенко заявив про "17 зрадників" серед "слуг" і руку Росії

Читать на русском
Автор
819
Микола Тищенко Новина оновлена 07 квітня 2024, 21:02
Микола Тищенко. Фото facebook.com/NikolayTishenko

Ворог намагається зсередини зруйнувати державність, вважає політик

Народний депутат Микола Тищенко, який нещодавно розкритикував деяких політиків, висловився щодо 17 "слуг народу", які бажають відмовитися від мандата. Він упевнений, що їх підкупили проросійські сили, котрі бажають розвалити парламент України.

Він послався на свої джерела і заявив, що у списку є 17 прізвищ, серед яких є і "мажоритарники", і ті, що зайшли за списком. Про це Микола Тищенко розповів у Facebook.

Один із глобальних ризиків 2024 року стосується України

"Навіщо це робиться? Це робиться з метою розвалу парламенту. Наразі росіяни не мають значних успіхів на фронті, тому намагаються розвалити країну зсередини", сказав нардеп.

Тищенко не назвав ані прізвищ депутатів, які нібито є у цьому списку, ані навіть приблизні суми. Але він упевнений, що це підступ проросійських сил. Оскільки Україна є парламентсько-президентською республікою, то розвал парламенту призведе до програшу у війні, вважає Тищенко.

Нардеп швидко знайшов винних

Нагадаємо, що голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив про кризу у Верховній Раді. Наразі працює 401 нардеп. Це історичний антирекорд. Але ще 17 "слуг народу" хочуть відмовитись від мандата. Це може призвести до того, що ухвалювати закони буде неможливо. Нагадаємо, що для ухвалення законопроектів необхідно мінімум 226 "За".

Раніше "Телеграф" писав, що Микола Тищенко розлучився із дружиною. Він назвав офіційну причину розлучення.