На Закарпатті прикордонники збили людину під час погоні за ухилянтами: подробиці (фото)

Читать на русском
Автор
Чоловік знаходить у реанімації
Чоловік знаходить у реанімації. Фото Getty Images

Постраждалий, за даними ДПСУ, не одноразово допомагав чоловікам перетинати кордон

На Закарпатті, у селі Луг, прикордонники під час переслідування ухилянтів збили чоловіка. Зазначається, що він раптово вискочив перед службовим автомобілем, спричинивши зіткнення.

Сталось це у неділю, 4 лютого. Про це інформує Державна прикордонна служба України.

Після отримання інформації про можливий незаконний перетин кордону від румунських колег українські прикордонники виявили групу ухилянтів. Чоловіки рухались у бік річки Тиса, якою проходить державний кордон з Румунією. Пошукові роботи здійснювали на службовому авто.

Авто, яке збило порушника

"На службове авто Держприкордонслужби раптово вискочив чоловік, який рухався від загороджувального паркану. Внаслідок зіткнення чоловік отримав травмування. Прикордонники одразу викликали поліцію та "швидку", яка доставила постраждалого у районну лікарню", — йдеться у повідомленні.

Місцевий журналіст Віталій Глагола зазначає, що наразі чоловік перебуває у реанімаційному відділенні у важкому стані. Також він публікує нібито фото постраждалого.

Фото постраждалого від журналіста

Інших же порушників кордону затримали вже румунські прикордонники після того, як вони незаконно перетнули кордон.

У ДПСУ наголошують, що травмований чоловік неодноразово потрапляв у поле зору співробітників прикордонного загону, як особа, причетна до протиправної діяльності, пов’язаної з переправленням осіб через державний кордон.

"По даному факту повідомлені інші правоохоронні органи та призначено службове розслідування. Перевірка триває", — додається у повідомленні.

Раніше "Телеграф" писав, що український блогер намагався перетнути кордон з Угорщиною через річку Тиса та зняти свою "пригоду" на відео. Однак у найвідповідальніший момент він зіткнувся зі страхом смерті. Прикордонники не змогли залишити сміливця наодинці зі стихією.