Скандал у Космачі: жінки з битами перекрили дорогу від ТЦК, побили дорослих та дитину (фото та відео)

Читать на русском
Автор
12015
У Космачі постраждали троє людей Новина оновлена 11 лютого 2024, 12:37
У Космачі постраждали троє людей. Фото Колаж

Постраждалій дівчинці лише 6 років

У селі Космач Івано-Франківської області близько сотні жінок самовільно буквально перекрили дорогу, дізнавшись новину про прибуття до їхнього населеного пункту працівників ТЦК та СП. Між громадянами трапилися сутички, внаслідок чого постраждали троє людей, серед яких 6-річна дитина.

У поліції Івано-Франківської області повідомили, що інцидент трапився увечері 6 лютого. Сталося це після того, як у місцевому Telegram-каналі з’явилася інформація про нібито прибуття до Космача працівників ТЦК та СП. Після цього жінки перекрили дорогу та не пропускали авто.

"Між громадянами сталися сутички, в яких постраждала неповнолітня та дві жінки. Вони були доставлені до місцевої лікарні", – інформують у поліції.

Одна з постраждалих розповіла, що коли вона разом зі своєю 6-річною дочкою намагалася проїхати до відділення пошти Космача із сусіднього села їх побили. Про це вона розповіла на своїй сторінці у Facebook, додавши відео.

"У самому центрі біля заправки мене зупинив натовп розлючених жінок, з яких деякі особи були у великому стані алкогольного сп’яніння, у них були в руках палиці, биті, різні металеві штуки. Сказали, що я приїхала до них до села здавати їх і здавати їх чоловіків. Вони почали бити машину, витягати мене. Одна жінка запхала биту у вікно і дала в голову дитині, тоді як інша мене тримала за волосся і я нічого не могла зробити", — написала постраждала, додавши, що у неї струс мозку, а у дитини забій носа.

Незабаром поліції вдалося заспокоїти громадян, і люди розійшлися додому. Наразі правоохоронці чекають на результати експертиз від медиків для надання правової кваліфікації інциденту.

Реакція соціальної мережі

Під постом постраждалої жінки з’явилася велика кількість коментарів щодо цього інциденту.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в київському метро на очах у людей побили молодого хлопця через його нібито нестандартний зовнішній вигляд, а саме через волосся оранжевого кольору.