Не обійшлося без мами-судді? Українська блогерка хизується заробітком на квартирах та землі

Читать на русском
Автор
3272
Тетяна Губенко
Тетяна Губенко. Фото instagram.com/tanya.gubenko

Вона має у Instagram 326 тисячі підписників

Популярна українська блогерка Тетяна Губенко похизувалась перед підписниками своїми пасивними заробітками. Зокрема, вона повідомила, що є власницею 6 квартир, які теж приносять їй дохід.

Про це вона розповіла у своєму Instagram. Також вона зазначила, що володіє облігаціями України, які приносять їй 22% річних у гривні.

Крім того, Губенко повідомила, що вже 3 роки інвестує на фондовому ринку, а її портфель вже становить 110 тисяч доларів. Вона також зазначила, що за рік його дохідність складає 22%.

Ще блогерка додала, що має дві земельних ділянки, котрі вона передала в оренду агрокомпаніям. За її словами, це приносить їй 8% річних.

Варто зазначити, що в Україні є суддя Верховного суду Надія Михайлівна Губенко. Як пише видання Prosud.info, у 2019 році Громадська рада доброчесності визнала її недоброчесною та наполягала на недопущенні до конкурсу на зайняття вакантних посад у Верховному суді.

Видання зазначає, що Губенко записала в декларацію одинадцять об’єктів нерухомості. Зокрема Надія Губенко володіє з сестрою трьома спадковими земельними ділянками у Броварському районі Київщини (0,15, 0,54, 3,7 га). Також, за даними декларації, у власності її чоловіка — Сергія Губенка було дві ділянки у Києво-Святошинському районі Київщини сумарною площею 0,09 га з будинком площею 117 кв. м (одна з них подарована, інша набута безоплатно).

Також зазначалось, що її родина володіє трьома квартирами в столиці. З 1994 року у Надії Губенко є 76,9 кв. м та частка квартири 93 кв. м. У документі вказано, що співвласницею однієї з них є Губенко Тетяна Сергіївна.

Підкреслимо, що достеменно не відомо, чи є якийсь зв'язок між вказаними людьми. Можливо вони просто мають однакові прізвища.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань ініціює арешт об’єктів нерухомості колишньої нареченої Романа Гринкевича Соні Морозюк. Усі необхідні постанови вже є.