Подарує Україну Путіну? Трамп зробив раптову заяву щодо війни, зачепивши Байдена

Читать на русском
Автор
918
Дональд Трамп та Джо Байден
Дональд Трамп та Джо Байден. Фото golosameriki.com

Трамп назвав умову, за якої "Путін отримає все, що захоче"

Колишній президент США Дональд Трамп, який зазвичай проти допомоги Україні, зробив нову абсурдну заяву щодо нашої країни. Він вважає, що у разі перемоги Джо Байдена на президентських виборах у Штатах, той "поступиться Україною як подарунком президенту Росії Володимиру Путіну".

Про це Трамп заявив, виступаючи на передвиборчому заході в Північному Чарльстоні, пише The New York Times. За його словами, Путін не хоче мати справу з ним особисто, але хоче з Байденом.

"Трамп заявив, що за президентства Байдена Путіну "буде надано все, що він хоче, включаючи Україну". Це подарунок. Він має дар", — йдеться у матеріалі.

Водночас журналісти нагадали, що Джо Байден неодноразово давав обіцянки допомагати Україні та залишатися з нею до кінця. Чого не можна сказати про Дональда Трампа. Він, навпаки, раніше заявляв, що розгляне можливість дозволити Росії "захопити" частину України у рамках угоди про припинення війни.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що Дональд Трамп закликав Сенат не голосувати за допомогу Україні, Тайваню та Ізраїлю у розмірі 95 млрд доларів. На його думку, ці гроші можна давати лише у борг, але не безоплатно.