Зеленський висловився про смерть Навального та обізвав Путіна

Читать на русском
Автор
6892
Володимир Зеленський відкрито звинуватив російського диктатора
Володимир Зеленський відкрито звинуватив російського диктатора. Фото Офіс президента

Президент України переконаний, що Путіну все одно, хто загине, аби тільки він зберіг владу

Президент України Володимир Зеленський прокоментував новину про раптову смерть російського опозиціонера Олексія Навального. Очільник держави різко висловився на адресу президента РФ Володимира Путіна і назвав його істотою, через яку вже загинули тисячі людей.

Відповідну заяву Зеленський зробив під час пресконференції з канцлером Німеччини Олафом Шольцом 16 лютого. Президент відкрито звинуватив російського диктатора Володимира Путіна у смерті опозиціонера.

"Стало відомо, що у російській тюрмі загинув Олексій Навальний. Очевидно, він убитий Путіним, як і тисячі інших закатованих, замучених, через одну цю істоту. Путіну все одно, хто загине, аби тільки він зберіг свої позиції. Саме тому він не має зберегти нічого. Путін все повинен програти, все втратити та відповідати за скоєне", — сказав Зеленський.

Як війна руйнує економіку РФ

Президент також зазначив, що сам по собі Путін не зупиниться, як не зупиниться і війна, "його можна лише зупинити, й лише всім разом, у співпраці".

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, чим запам'ятався російський опозиціонер Олексій Навальний. Він був блогером, юристом, лідером опозиції та борцем з корупцією у РФ.