Сервіси ПриватБанку беруть "тайм-аут": що відомо

Читать на русском
Автор
798
Роботи процесингового центру необхідні для забезпечення безпеки даних
Роботи процесингового центру необхідні для забезпечення безпеки даних. Фото Колаж "Телеграф"

"Тайм-аут" триватиме у роботі банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів банку

У ПриватБанку повідомили про чергові регламентні роботи. В ніч проти 17 лютого сервіси "Приват24" не працюватимуть через регламенті роботи процесингового центру. Технічні роботи триватимуть до 4 ранку 17 лютого.

Про це повідомили в компанії. Подібні роботи проводяться для того, щоб збільшити можливості та безпеку обробки обсягів операцій, що зростають, із платіжними картками.

"У період проведення робіт 17 лютого з 00:05 і до 04:05 години ранку, банк тимчасово призупинить проведення операцій з картками. Аналогічний "тайм-аут" триватиме у роботі банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів банку", — йдеться у повідомленні.

Політичний експерт розповів, що змінить смерть Навального

Процесинговий центр ПриватБанку щогодини обробляє у середньому від 1,7 млн до 3 млн операцій з картками. Тож регламентні роботи необхідні.

В компанії також зазначили, що технічні роботи спеціально проводять у нічний час, коли більшість клієнтів не користуються сервісами. Також у банку порадили заздалегідь владнати свої справи чи відкласти оплати картками на кілька годин.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про нову послугу у Приват24 — "Конверти". Це аналог "Банки" в Monobank.