Почнуть після президентських виборів: у РНБО розповіли про підступний план Росії

Читать на русском
Автор
1622
Олексій Данілов
Олексій Данілов. Фото Reuters

Наразі пропагандисти ведуть підготовчі роботи до великої кампанії

Російські пропагандисти вже створили план внутрішньої дестабілізації в Україні, який мають намір реалізувати після президентських виборів у РФ 17 березня 2024 року. Наразі ведеться підготовча робота, тому українцям потрібно зберігати єдність.

Усі мають розуміти, що Росія почне активніше вкидати фейки в інформаційний простір. Про це секретар Ради національної безпеки (РНБО) Олексій Данілов розповів у етері телемарафону.

Як війна зруйнувала економіку Росії

Російський план внутрішньої дестабілізації в Україні

"Росіяни ведуть підготовчу роботу до інсталяції цього плану. Це внутрішня дестабілізація. Нам треба як ніколи зберігати єдність. Нам треба розуміти всі ті підступні речі, які вкидатиме Росія в наш інфопростір", ― сказав Данілов.

Раніше секретар РНБО розповів про це в інтерв’ю "Укрінформу". Він пояснив, що російська армія не може перемогти Збройні сили України (ЗСУ) на полі бою, тому Кремль розгойдуватиме ситуацію зсередини.

Однією з тем буде проведення виборів. В Україні навесні 2024 року мали обирати нового главу держави, що неможливо через воєнний стан. Данілов зазначив, що російська пропаганда намагатиметься зіграти на цьому.

Особливу небезпеку у цьому плані становлять соцмережі. Їх ворог активно використовуватиме для внутрішньої дестабілізації. Але українські спецслужби вже працюють, щоб ліквідувати ці погрози.

"Телеграф" раніше писав, що Данілов розповів про ситуацію в Авдіївці. Він назвав головне завдання для українських військових, які там перебувають.