Зеленський збирає "слуг народу" на великі збори: ЗМІ дізналися деталі

Читать на русском
Автор
3953
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Теми переговорів поки що не розголошуються

Президент України Володимир Зеленський у середу, 21 лютого, може провести першу зустріч із парламентською коаліцією. Подібне трапляється вперше від початку повномасштабного вторгнення.

Інформацію про це озвучив народний депутат Ярослав Желєзняк ("Голос") у своєму telegram-каналі. Він назвав цю подію "неординарною", проте не став говорити, про що там можуть говорити.

"Поки б не перебільшував би чутки що там може бути, але подія неординарна в наших політичних реаліях", — написав він.

Трохи більше інформації додало видання "Українська правда", яке зазначило, що нардепи вже давно хочуть провести зустріч із Зеленським, але у того постійно на це не було часу.

Зазначається, що певної теми зараз немає, і парламентарі хочуть обговорити ситуацію в країні загалом. Тим часом у чаті "Слуги народу" вони можуть проголосувати за питання, які хочуть обговорити, топ-10 з них будуть за підсумком задані президенту.

Як повідомлялося раніше, "слуга народу" В’ячеслав Медяник планує скласти мандат народного депутата, а у Верховній Раді проголосують за його заявою. Причина, за його словами, криється у серйозних проблемах зі здоров’ям.