"Ревізор" не рекомендує": у мережі — хвиля мемів після вручення Тищенку підозри від ДБР

Читать на русском
Автор
684
Микола Тищенко Новина оновлена 25 червня 2024, 11:53
Микола Тищенко. Фото Колаж "Телеграфу"

Користувачі мережі відреагували на нові події навколо нардепа

На тлі гучного скандалу навколо нардепа Миколи Тищенка та вручення йому підозри від Держбюро розслідувань у мережі з’явилася бурхлива реакція на те, що відбувається. Користувачі тільки й встигають додавати нові жарти та меми.

"Телеграф" зібрав у соціальних мережах реакції українців на ситуацію з Тищенком. Крім вручення підозри, користувачі також обговорюють зміни на обличчі депутата, пов’язані, ймовірно, з недавнім походом до косметолога.

Так, у вівторок, 25 червня, ДБР опублікувало матеріал про вручення підозри політику, а також прикріпило відповідні фотографії, зроблені в будинку Тищенка під час обшуків.

На кадрах видно купи грошей, які в руках тримає сам парламентарій. Це фото користувачі взяли за основу своїх фотожаб та мемів.

В одній із мемів також згадали, що раніше Микола Тищенко був ведучим програми "Ревізор" на Новому каналі.

Не були користувачі мережі та популярний мем про "Колю котлету". Він пішов з 2021 року після того, як нардеп заявив, що котлета українською — це мітбол.

Також є безліч жартів щодо зовнішності Тищенка, що змінилася. Річ у тому, що після того, як депутат з’явився на інтерв’ю в проєкті ASATrьопс, всі помітили, що в його обличчі щось змінилося.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в мережі обговорюють, чи робив Микола Тищенко пластичну операцію і чому його зовнішність раптово змінилася.