Машу Єфросиніну поклали в лікарню: що з нею трапилось

Читать на русском
Автор
1970
Чому Маша Єфросиніна під крапельницею
Чому Маша Єфросиніна під крапельницею. Фото instagram.com/mashaefrosinina

Зірка розповіла, що їй краще знову займатися спортом

Маша Єфросиніна, яка нещодавно розповіла, що любить випити вина, але страждає на наступний ранок, поділилася фото з лікарні. Зірка відразу жартівливо розвіяла всі домисли підписників щодо того, що вона під крапельницею через похмілля.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість поділилася фото, де вона лежить в лікарні під крапельницею. Однак Єфросиніна не відразу розповіла, що трапилося, а змусила підписників чекати майже добу.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Блогерка пожартувала, що вона була впевнена, що таким чином вона повеселить підписників, адже крапельниця в нозі. Однак зірка розповіла, що її фани навпаки були стурбовані її станом та засипали запитаннями про її стан. Також блогерка пожартувала: "хочеш термінову перекличку з друзями, опублікуй фото з лікарні!". Однак Маша Єфросиніна зізналася, що це було не спеціально та попросила вибачення перед тими, кого змусила переживати.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Як розповіла блогерка, вона потрапила в лікарню через перенавантаження нервової системи та виснаження організму. Саме через це мусить зараз полікуватися. Також знаменитість поділилася, що їй варто переглянути свої пріоритети та повернеться до медитацій, якісного сну та спорту.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

Раніше "Телеграф" розповідав, що Маша Єфросиніна відмовилася виходити на одну сцену з Володимиром Остапчуком. Блогерка поділилася, що не хоче мати нічого спільного з ведучим через його заяви про жіночу депіляцію.