Аліна Шаманська розповіла, чи розлучилася офіційно з ексчоловіком Русланом Ханумаком (фото)

Читать на русском
Автор
Блогерка по документах ще дружина Ханумака
Блогерка по документах ще дружина Ханумака. Фото instagram.com/shamankaa

Шаманська та Ханумак повідомили про розлучення в січні 2023

Аліна Шаманська — українська блогерка, що на початку минулого року оголосила, що розірвала стосунки з чоловіком, розповіла, що офіційно вони ще не розлучені. Також дівчина поділилася, чи сплачує екскоханий аліменти на дитину.

Блогерка зараз виховує 6-річного сина сама. Аліна зізналася, що батько сина не забезпечує його фінансово. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Як виявилося, колишнє подружжя досі не розлучене офіційно. Однак процес триває. Саме через це Ханумак і не сплачує аліменти. На додаток, блогерка розповіла, що не буде вимагати цих виплат. "Насильно вимагати в мене бажання немає. Вважаю, що такі речі мають бути або добровільними, або — сама справлюсь".

instagram.com/shamankaa

Блогерка розповіла, що заробляє на себе та сина самостійно, а допомоги з боку колишнього немає. "Заробляю на життя – своїм блогом. Забезпечувати сина тато дитини мені не допомагає. Аліменти – ні, ми ще офіційно не розлучені (в процесі)", — розповіла фанам Аліна.

instagram.com/shamankaa

Раніше "Телеграф" розповідав, що Маша Полякова оприлюднила світлини з загадковим незнайомцем. Донька знаменитості заінтригувала підписників.