Підтягнуте тіло та відкрита спина: 56-річна Ніколь Кідман блиснула ідеальною фігурою у пікантній сукні (фото)

Читать на русском
Автор
928
Ніколь Кідман "вийшла у світ" в ефектній сукні
Ніколь Кідман "вийшла у світ" в ефектній сукні. Фото Getty Images

Акторка така ж ефектна

Голлівудська акторка Ніколь Кідман не перестає вражати публіку стильними та ефектними нарядами на світських заходах. 21 січня відбулася прем’єра серіалу "Експати", в якому зіграла одну з головних ролей. Ніколь з’явилася на ній у ефектній чорній сукні з відкритою спиною.

Подія відбулася в Музеї сучасного мистецтва у Нью-Йорку. Для цього світського заходу акторка обрала пікантну сукню від Модного дому Versace.

Для прем’єри Ніколь Кідман обрала довгу чорну сукню від Versace в підлогу з тонкими бретельками та ефектним вирізом на всю спину. Сукня оголила не лише спину, а й талію, що підкреслило ідеальну фігуру акторки. Розріз на нозі "показав" стрункі ноги Ніколь, а високі підбори додали вишуканості.

Ніколь Кідман
Ніколь Кідман. Фото: Getty Images

Доповнила образ акторка діамантовими сережками, каблучками та стильним годинником. А макіяж у теплих тонах і легкі локони на волоссі зробили образ довершеним.

Ніколь Кідман
Ніколь Кідман. Фото: Getty Images
Ніколь Кідман
Ніколь Кідман. Фото: Getty Images

У серіалі Ніколь зіграла дівчину Маргарет, чиє ідеальне сімейне життя починає руйнуватися. У серіалі розповідається про шість жінок-емігранток, які живуть у Гонконгу. Прославлення жіночої дружби, достаток та проживання зрад та розривів — головні теми серіалу.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Дженніфер Еністон вразила всіх стильним луком. Зірка відвідала гала-вечерю, яка відбулася у Лос-Анджелесі.