Олег Філімонов поділився подробицями раптової смерті Євгена Хаїта

Читать на русском
Автор
4164
Євген Хаїт
Євген Хаїт. Фото https://www.instagram.com/evgeniy_hait

Олег Філімонов перший повідомив про смерть Євгена Хаїта

Артист та сценарист Євген Хаїт помер 21 січня. Ця новина збентежила всіх його шанувальників, адже смерть була раптовою. Євген був також актором та драматургом. Його близький друг Олег Філімонов розповів, що про справжні причини смерті товариша.

Олег Філімонов поділився, що Євген Хаїт за життя не скаржився на серце та не мав ніяких проблем. Про це він розповів в інтерв’ю OBOZ.UA.

За словами Олега, Євген вів здоровий спосіб життя. Новина про його смерть стала справжньою трагедією для близьких та брата Ростислава, який живе в Росії.

Олег Філімонов багато років дружив з Євгеном. Смерть Євгена шокувала артиста: "Те, що сталося, для всіх нас є абсолютною несподіванкою. Він мав якісь болячки, але нічого з серцем пов'язано не було. Для всіх друзів – це абсолютний шок. Ми досі не можемо прийти до тями. Він все життя вів здоровий спосіб життя, не мав шкідливих звичок, абсолютно не вживав спиртного. Коли я випивав на якомусь святі, голосно заздрив поруч: "Ну, як тобі? Розкажи мені про смак". Кажу: "Женю, ну підніми чарку!" Він категорично: "Ні". Причин відмови не знаю, якесь внутрішнє неприйняття".

Також артист поділився спогадами про свого товариша та знайомством з ним. Олег називав його Женькою. "його знав ще із студентських часів. Він закінчував філологічний факультет в Одеському університеті, а я в цей час викладав у виші. Періодично ми перетиналися, він приходив до нас на капусники, а ми – до них, де Женя грав "першу скрипку". І як автор, і як виконавець. Коли 1986 року через доволі тривалий період відродився КВК, керівником нашої команди став Валерій Хаїт, а Женя пішов до складу цієї команди як актор та один із авторів. Команда, як не дивно, складалася в основному з фізиків та математиків, але були і філологи. Серед них – Женька та я".

Раніше "Телеграф" розповідав, що помер відомий художник Володимир Лобода. Він був видатною особистістю.