Топ-5 знаменитих українок, які не поспішають під вінець (фото)

Читать на русском
Автор
900
Даша Астаф'єва є однією з найбажаніших красунь на українській сцені Новина оновлена 27 січня 2024, 10:50
Даша Астаф'єва є однією з найбажаніших красунь на українській сцені. Фото instagram.com/da_astafieva/

Відомі жінки українського шоубізу звикли до пліток про особисте життя, інтриг та провокацій

Відомі жінки українського шоубізу в епіцентрі розмов про особисте життя та інтриг, часто знамениті красуні не поспішають створити сім'ю, наголошуючи, що в пріоритеті — сцена, гастролі та концерти. До таких артисток належить Злата Огнєвіч, яка нещодавно випустила кліп "Все невипадково".

"Телеграф" розповість і про інших знаменитих жінок, які не ставлять собі ціль вискочити заміж, а продовжують будувати кар’єру на сцені – інтригуючи фанатів, шукаючи нові образи та вражаючи креативом. Зірки переважно заклопотані продуктивною роботою, а увагу до особистих справ часто підігрівають вдалими піар-ходами.

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч все ще самотня

Чарівна співачка Злата Огнєвіч досі сконцентрована на кар’єрі, а особисте життя зірки оповите таємницями. Періодично знаменитість інтригує фанатів, говорячи, що не сама. Колись Злата розповідала, що мала низку стосунків, які не склалися. У пошуках щастя артистка навіть брала участь у шоу "Холостячка". Як результат – вона закрутила роман з Андрієм Задворним, але не склалося. Наразі навіть у своїх піснях Злата каже, що вона не готова до сім’ї, бо її життя – це гастролі та концерти.

Даша Астаф'єва

Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва не поспішає говорити про особисте

Українська виконавиця Даша Астаф'єва є дуже красивою жінкою, яка має безліч шанувальників. Її особисте життя було насиченим: жінка протягом п’яти років мала стосунки з бізнесменом Артемом Кімом, а також неодноразово була помічена в апартаментах покійного Х'ю Хефнера, який заснував Playboy. Відомо, що Астаф’єва зараз має інші стосунки, про які не поспішає розповідати.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк
Довгонога Леся лише віджартовується

Харизматична телеведуча Леся Нікітюк все ще самотня. Знаменитість будує кар’єру, проте особисте життя дівчина відсунула на другий план та постійно віджартовується на цю тему. Леся Нікітюк активно веде соцмережі та продовжує зачаровувати фанатів яскравими образами та творчими експериментами. Якось Богдан Беспалов розповідав, що Нікітюк закрутила роман з відомим чоловіком, який допомагав просувати її на телебаченні. Проте стосунки закінчились на початку повномасштабного вторгнення. Леся ж жартувала, що зустрічалася чи то зі звукорежисером, чи то з телеоператором, у якого був біполярний розлад. "Так ми втрьох і жили. Він заради моєї кар'єри переспав із ким тільки можна", — уточнювала жартівниця.

Раміна Есхакзай

Раміна Есхакзай
Раміна Есхакзай мала невдалі стосунки

Українська журналістка Раміна Есхакзай протягом п’яти років була у стосунках з адвокатом Євгеном Проніним. Дійшло навіть до розмов про весілля, проте пара різко обірвала стосунки. Раміна розповідала, що у стосунках з Женею почувалася самотньою та нещасною. В ЗМІ також говорили і про те, що Есхакзай зустрічається з виконавцем Віталієм Козловським, проте це було неправдою, а лише піар-ходом.

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль понад десять років живе одна

Українська співачка Тіна Кароль дуже рідко розповідає про особисте. Після смерті свого чоловіка Євгена Огіра, з яким вона перебувала в шлюбі, артистка вже понад десять років живе сама. Проте виконавиці приписували романи з різними чоловіками.

Пліткували про стосунки Тіни Кароль з молдавським співаком Даном Баланом.

"Ну, безумовно, він красень. Він височезний, на нього дивишся, так: "Ох". Почуваєшся маленькою, що непогано для кожної дівчини. Чи я соромлюсь, я не знаю", — інтригувала Тіна.

Також говорили, що Кароль зустрічається з танцівником Дмитром Жуком, проте співачка ніяк не коментувала ці плітки.

Раніше "Телеграф" писав, що Тіна Кароль нещодавно запалила, вразивши фанатів чуттєвою фотосесією. Вона показала чорно-білі фото.