Така ж струнка і красива: як зараз виглядає зірка "Секс у великому місті" Сара Джесіка Паркер (фото)

Читать на русском
Автор
Сара Джесіка Паркер має чудовий вигляд
Сара Джесіка Паркер має чудовий вигляд. Фото Getty Images

Акторка зачарувала природною красою

Сара Джесіка Паркер — відома американська акторка, що зіграла одну з головних ролей у серіалі "Секс у великому місті". Зараз зірці 58, і вона має чудовий вигляд. Навіть одягає на вечірки блискучі яскраві сукні, що облягають її талію.

28 січня акторка з’явилася на гала-концерті після вечірки "Plaza Suite" у Лондоні. Вона мала неперевершений вигляд.

Для цієї події вона обрала прозору сукню довжини міді в паєтках. Сукня гарно підкреслила гарну фігуру акторки та виділила струнку талію. Доповнила образ зірка чорними туфлями на підборах з гострим носком та маленькою сумочкою коричневого кольору, яку тримала у руці.

Сара Джесіка Паркер
Фото: Getty Images

Розпущене волосся з легкими локонами та акуратний вечірній макіяж підкреслили природну красу Сари. Акцентні браслети та каблучка додали образу вишуканості.

Сара Джесіка Паркер
Фото: Getty Images

Варто зазначити, що Сара Джесіка Паркер відмовилася від процедур, що здатні омолоджувати, всіляких пластичних операцій та підтяжок. Вона обрала старіти природним шляхом, за що отримала багато як хейту, так і підтримки з боку багатьох жінок світу.

Раніше "Телеграф" розповідав, як змінилася зірка "Блакитної лагуни" Брук Шилдс. Акторка також не робить пластичних операцій, їй зараз 58.