Топ-5 найбажаніших холостяків українського шоу-бізнесу (фото)

Читать на русском
Автор
Даніель Салем, Коля Сєрга, Олексій Дурнєв - затяті холостяки
Даніель Салем, Коля Сєрга, Олексій Дурнєв - затяті холостяки. Фото Телеграф

Знамениті холостяки переймаються передусім проблемами війни

В українському шоу-бізнесі чимало не лише вільних знаменитих красунь, а й затятих холостяків, які не поспішають влаштовувати особисте життя. Більшість з них мали ряд невдалих стосунків, а зараз зосередилися на кар’єрі та проблемах війни.

"Телеграф" розповість про українських холостяків, які мають натовпи фанаток, проте залишаються холодними та неприступними. Вони успішні в роботі, проте мають вільні серця.

Олексій Дурнєв

Олексій Дурнєв
Дурнєв мав серйозні стосунки з дівчиною Катериною

Популярний український шоумен та ведучий Олексій Дурнєв, який відмовився від участі в шоу "Холостяк", неодноразово заявляв, що його серце вільне. В інтерв’ю Маші Єфросиніній він розповідав, що не поспішає створювати сім’ю, хоча періодично організовує побачення та не скупиться на подарунки для дівчат.

Серйозні стосунки, про які шоумен говорив публічно, були в 2014 році. Тоді Олексій зустрічався з дівчиною, яку звали Катерина. Відтоді чоловік більше не зізнавався прекрасній половині людства у коханні.

Якось Дурнєв розповідав, що його дратує, що часом побачення схожі на співбесіди.

Даніель Салем

Даніель Салем
Даніель Салем зосереджений на війні

Ресторатор і телеведучий Даніель Салем після початку великої війни пішов воювати на фронт. Чоловік мав офіційний шлюб, в якому перебував протягом сімнадцяти років. На початку війни його колишня дружина та донька виїхали за кордон. Цікаво, що Беспалов розповідав, що Салем по-чорному зраджував дружині.

Після розставання з дружиною Мариною чоловік заявляв: "У моєму серці є Луна та Україна. Не на часі". Санта-Луна – це восьмирічна донька Салема.

Згодом Салем натякнув про нові стосунки, розмістивши фото з кулеметом. "Це Діана", — з гумором розповідав телеведучий про свою "пасію".

Артем Пивоваров

Артем Пивоваров
Артем Пивоваров з Патроном

Артем Пивоваров є одним із найскандальніших українських артистів в уккрїнському шоу-бізнесі. У публічному просторі артиста можна побачити лише самого. Але одного разу чоловік показав свою кохану в кліпі, де пристрасно з нею цілувався.

З Дашою Чередниченко у Пивоварова були тривалі стосунки, проте вони розійшлися. В 2021 році пара розлучилася, але причин цього розлучення ніхто не знає. Артист неодноразово заявляв, що не став би шукати кохану на проєктах на зразок "Холостяка", тому його точно можна там не чекати.

Ігор Лаченков

Ігор Лаченков
Під час війни Лаченков не поспішає закохуватись

Блогер і автор інформаційного Telegram-каналу "Лачен пише" неодноразово стверджував, що не перебуває в пошуку партнерки, адже не бачить у цьому сенсу під час війни. В інтерв’ю Маші Єфросиніній він розповів, що в нього в пріоритеті війна та робота.

"Я ж не кажу, що категорично ні. Я просто не шукаю, мені не цікаво. Але в житті буває всяке", – підкреслив Лаченков, наголосивши, що до війни його життя було більш наповненим. Якщо раніше Ігор міг закохуватись, то зараз він називає себе "пустою і холодною" людиною.

Коля Сєрга

Коля Сєрга
Коля Сєрга зайнятий ЗСУ та волонтерством

Гуморист, співак та очільник "Культурного десанту" Коля Сєрга після початку великої війни пішов служити. Він рідко говорить про особисте життя, переважно віджартовуючись на цю тему. Серга зосереджений на культурній та військовій роботі.

"Зараз я одружений зі своєю справою, і до перемоги буде саме так. Дуже висока концентрація, і я не підпускаю до себе щось, що може мене відволікти. Я фанатик зараз", — наголошував він.

Раніше "Телеграф" писав, що Коля Сєрга жорстко пройшовся по питаннях мобіізації. Сєрга також згадав Михайла Лебігу, який часто організовує збори для української армії.