Як завжди стильна і красива: Дакота Джонсон у трендовому костюмі відвідала прем’єру фільму Marvel "Мадам павутина" (фото)

Читать на русском
Автор
Дакота Джонсон в діловому костюмі
Дакота Джонсон в діловому костюмі. Фото Getty Images

Зірка вразила стильним образом

Дакота Джонсон — популярна американська акторка, що стала відомою завдяки своїй головній ролі у фільмі "50 відтінків сірого". Вона завжди вражає своїми вбраннями, які обирає для світських заходів. Цей раз не став винятком.

Зірка відвідала прем’єру фільму Marvel "Мадам павутина", де зіграла головну роль. Подія відбулася 31 січня у Лондоні.

Для цього заходу Дакота обрала чорний лук. Вона вдягла трендовий костюм, що складався з укороченого піджака та спідниці прямого крою довжини міді. Цей лук не зовсім у стилі Дакоти, адже зазвичай вона обирає для досить відкриті та відверті вбрання. Однак попри це, зірка мала неперевершений вигляд. Доповнила свій діловий образ Дакота чорними туфлями на підборах з гострим носком і акцентною каблучкою.

Дакота Джонсон
Фото: Getty Images
Дакота Джонсон
Фото: Getty Images

Макіяж зірка теж не стала обирати надто яскравий. Вона злегка виділила очі і намалювала нюдові губи. Зачіску Дакота обрала свою улюблену. Легкі локони на розпущеному волоссі. Прості зачіска та макіяж зробили образ невимушеним, однак святковим та жіночним.

Дакота Джонсон
Фото: Getty Images

Фільм "Мадам павутина" — американський фільм про супергероїв, що заснований на коміксах Marvel. В ньому Дакота Джонсон зіграла Кассандру "Кессі" Вебб (Мадам павутину), яка отримала екстрасенсорні здібності після нещасного випадку.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Королева Іспанії Летиція показала, як стильно носити трендове пальто. Вона викликала фурор елегантним луком.