"Перевести в юридичне поле": реперка Alyona Alyona натякнула, що буде судитися з "Ісландія ТВ"

Читать на русском
Автор
Реперка хоче правосуддя
Реперка хоче правосуддя. Фото https://www.instagram.com/alyona.alyona.official/

Скандал з блогерами продовжується

У мережі розгорівся скандал через те, що блогери Володимир Петров та Сергій Іванов дозволили собі критикувати зовнішність реперки Alyona Alyona і журналістки Аліни Доротюк. Дівчата не стали мовчати і вирішили у свій спосіб принизити блогерів. Зокрема співачка натякнула, що хоче подати на них в суд.

Такий допис виклала Alyona Alyona на своїй сторінці в Instagram. Співачка вирішила запитати у підписників, що вони думають з цього приводу.

Реперка поділилася дописом, який підписала: "Прикро, що замість висновків, усвідомлення і щирого вибачення. Ці дві людини, продовжують ображати жінок.І зараз стою перед вибором: 1) забути про них; 2) перевести все в юридичне поле, тобто в суд! І я схиляюсь до другого варіанту. Що думаєте?".

Реакція людей в мережі різко негативна. Вони засуджують такі висловлювання про дівчат і підтримують рішення реперки подати на них в суд.

Фото: https://www.instagram.com/alyona.alyona.official/
Фото: https://www.instagram.com/alyona.alyona.official/
Фото: https://www.instagram.com/alyona.alyona.official/

Однак навіть попри такі заяви реперки, Володимир Петров продовжує її публічно принижувати за "зайву" вагу. Слідом за співачкою, він виклав допис з її фото, який підписав: "Протрималась лише добу з закритим ротом. Для початку і це непогано". За кілька днів до цього блогер також ділився фото Alyona Alyona з підписом: "Здається ми з @applecrysis_ua змусили відмовитись від їжі відому співачку!".

Також варто зазначити, що на YouTube частину, де блогери висловлюються про співачку та блогерку, вирізано з відео. А також, Петров дозволяє собі викладати відео зі сторіс Alyona Alyona на свою сторінку і цькує її таким чином.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зірки відреагували на мерзенні висловлювання Петрова та Іванова. Українські знаменитості не підтримують і навіть різко засуджують такі прояви.