Фанати "Друзів" назвали найдивніші пари популярного серіалу

Читать на русском
Автор
Серіал "Друзі" - це історія про шістьох молодих ньюйоркців Новина оновлена 01 лютого 2024, 18:41
Серіал "Друзі" - це історія про шістьох молодих ньюйоркців. Фото Facebook.com

У мережі шанувальники стрічки визначили найбільш некоректні сцени

Після смерті зірки "Друзів" Меттью Перрі світ неабияк зацікавився мемуарами дотепного героя, а також шанувальники фільму по-новому поглянули на головні та епізодичні зіркові пари серіалу. "Друзів" транслювався протягом десяти років, серіал завоював неабияку аудиторію шанувальників.

У фільмі було чимало кумедних романтичних ситуацій між головними героями, а також низка нетривалих романів, які закрутили Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Меттью Перрі, Девід Швіммер та інші. У мережі шанувальники стрічки визначили найбільш некоректні сцени, пише Metro.

Друзі
Дівчата у весільних сукнях

Курйози пов’язані із стосунками Моніки, Роса та Рейчел з їхніми екранними партнерами.

Рейчел, Рос
Невгамовні Рос і Рейчел

Епізоди шостого сезону були наповнені такими моментами. У серіалі з’явився Брюс Вілліс, який зіграв Пола Стівенса. За сюжетом його дочка Елізабет була дівчиноюзустрічалася з Росом. Глядачам видалося дивним, що в серіалі розвиваються стосунки викладача та значно молодшої дівчини.

Один з фанатів серіалу зазначив: "Мені сподобалася участь Брюса Вілліса в серіалі, але сюжетна лінія з Елізабет і Росом була недоречною. Його варто було б звільнити за це".

Брюс Вілліс
Брюс Вілліс у серіалі

Інший роман, який здався глядачам аморальним – це стосунки Моніки з Річардом, який був на два десятки старшим за героїню. В ситкомі розповіли, що Моніка фактично росла на очах у друга свого батька, але він закохався у Моніку.

Річард, Моніка
Річард був на два десятки старший за Моніку

За сюжетом герой не мав бажання мати спільних дітей зі значно молодшою обраницею.

"Люди, що відстоюють Річарда, мене дуже дратують. Він має доньку, ровесницю Моніки, і він бачив, як Моніка дорослішає. Він буквально її дядько. Якщо не зважати на різницю у віці, це дуже неприємно", – говорили в мережі.

Чендлер, Фібі
Поцілунки Чендлера та Фібі

Ще одна пара, яка викликала скепсис, — це Рейчел та Пол. Суперечки у глядачів стосувалися також чималої різниці у віці.

Серіал
Кадр з нового епізоду "Друзів"

Раніше "Телеграф" писав, що після смерті Меттью Перрі зірки серіалу "Друзі" заявили, що вони не просто колеги. Актори звернулися до шанувальників.