Продюсер талант-шоу American Idol спрогнозував, хто переможе в українському Нацвідборі (відео)

Читать на русском
Автор
Фінал Нацвідбору пройде у суботу, 3 лютого
Фінал Нацвідбору пройде у суботу, 3 лютого. Фото https://suspilne.media/

Експерт висловив свою думку щодо одного з виконавців

Музичний експерт та продюсер шоу American Idol Фред Бронсон вважає, що в українському Національному відборі на Євробачення, який пройде 3 лютого, має всі шанси на перемогу виконавець MÉLOVIN. За словами музичного експерта, пісня "Dreamer", яку артист готує до Нацвідбору, може гідно представити Україну в Швеції.

У своєму TikTok MÉLOVIN опублікував відео, де Фред Бронсон коментує його пісню для Нацвідбору. У ролику продюсер популярного американського талант-шоу American Idol зазначив, що неодноразово прослухав композицію "Dreamer" і вважає її чудовою.

"Текст чудовий, музика чудова, продакшн вражає! Я уявляю її на сцені, хоча мені ще не пощастило побачити номер, в моїй уяві я вже це зробив", — поділився враженнями Фред Бронсон.

У свою чергу MÉLOVIN написав під відео в TikTok: "Я в захваті від такої високої оцінки. А ви?"

Варто зазначити, що MÉLOVIN із піснею "Under the Leader" та запальним номером із піаніно вже представляв Україну на Євробаченні у 2018 році. Цього року він знову вирішив спробувати свої сили у Нацвідборі із піснею "Dreamer".

Меловін, Melovin, Нацвідбір

Зазначимо, що вже у суботу, 3 лютого, буде визначено переможця Національного відбору на Євробачення 2024. Фінал пройде у засекреченому місці, а голосувати за переможця українці зможуть у додатку "Дія".

Раніше "Телеграф" розповідав, що експерти назвали головних претендентів на перемогу у Нацвідборі на Євробачення 2024 року. Фінал конкурсу пройде у суботу, 3 лютого.