Даша Астаф’єва повністю оголила груди та показала гарячі фото

Читать на русском
Автор
Даша Астаф'єва підняла болючу тему
Даша Астаф'єва підняла болючу тему. Фото https://www.instagram.com/da_astafieva/

Виконавиця емоційно звернулася до жінок

Українська співачка Даша Астаф’єва, яка нещодавно ділилася думками про війну в Україні, у новій спокусливій фотосесії частково оголилася та емоційно звернулася до жінок. Вона написала філософський пост про стосунки між чоловіком та жінкою.

На сторінці в Instagram співачка передусім звернулася до прекрасної половини людства. Зірка наголосила, що жінки часто жертвують собою, аби врятувати мертві стосунки.

"Іноді я хочу, аби дівчата, які перебувають у важких стосунках, побачили себе очима інших. Вони би побачили, скільки в них енергії, любові, краси й могуття. Вони би здивувалися, які вони насправді. Вони б пішли", — наголосила Даша.

Даша Астаф'єва
Даша оголилась і замислилась

Вона додала, що жінки, які пережили нещасливі стосунки, мають шукати себе, відчувати себе в інших обставинах, звертатися за допомогою.

Даша на нових фото показала себе у чорній сукні, яка підкреслила її струнку фігуру. Голі груди жінка прикрила руками. Доповнила Даша свій "філософський" образ червоними класичними туфельками на невеличких підборах. Волосся виконавиця прибрала у хвіст, а також одягла мінімум прикрас та макіяжу.

Підписникам сподобався настрій зірки та її роздуми про стосунки між чоловіком та жінкою, які мають бути підтримкою один одному, а не руйнівною силою.

Даша Астаф'єва
Фанати підтримали Дашу
  • "Найкраще, що я читав останнім часом"
  • "Дуже болюча тема, але так і є, кожна сильна дівчинка мала досвід таких болючих відносин, в які ти заходила,як королева, а виходила — з заниженою самооцінкою та відром лайна на голові, через якогось ідіота"
  • "Дівчатка, любіть себе та поважайте. І нікому ніколи не давайте себе кривдити. Даша, ви фантастична"
  • "Дякую тобі за ці неймовірні думки. Впевнена, що багато хто після цього тексту переосмислив свої стосунки і своє життя. Роби так частіше"

Раніше "Телеграф" писав, що Даша Астаф'єва розповідала, що їй пишуть родичі з РФ. Росіяни накинулися зі звинуваченнями у бік українки.