"Це особиста помста": Андрій Данилко прокоментував довічну заборону на в’їзд до ОАЕ

Читать на русском
Автор
Данилко пояснив, чому концерти Сердючки заборонили в ОАЕ
Данилко пояснив, чому концерти Сердючки заборонили в ОАЕ. Фото Прес-служба Андрія Данилко

Донедавна артист навіть не знав, що він у "чорному списку"

Поки Вєрка Сердючка гастролює різними країнами та нагадує всім, що в Україні їде війна в ОАЕ довічно заборонили концерти артистки. Причому, Андрій Данилко дізнався про це через ЗМІ, де писали, що таке рішення, начебто, влада Еміратів ухвалила після виступу артиста на корпоративі в Дубаї в 2022 році, під час якого він висловлював свою проукраїнську позицію, а причиною заборони назвали "розпалювання міжнаціональної ворожнечі".

Як розповіла прес-служба артиста, власне Данилка про це не повідомили, тому він спочатку отримав підтвердження з власних джерел і вирішив розставити крапки над "і". За словами Андрія він, по-перше, виступав не на корпоративі, а на концерті, куди могли прийти всі охочі. По-друге, офіційна причина довічної заборони на його перетин кордону ОАЕ не вказана в жодному документі.

"Треба розуміти, що це не робиться за бажанням влади Еміратів — це робиться за вказівкою російської верхівки. Це абсолютно точно особиста помста. Чому їх так бісить Сердючка? Тому що вона їх висміює. Їх дратує, що ми збираємо повні зали та публічно з них сміємося. А тим часом пісні Сердючки й досі лунають на новорічних вечірках по всій росії. І вони нічого не можуть з цим вдіяти, тому й лютують, вдаються до такої дрібної помсти", — коментує Андрій Данилко.

Як кажуть, не ОАЕ єдиними, тож VERKA SERDUCHKA не засмучується та готується й надалі збирати повні зали по всьому світу, підтримувати Україну та висміювати російських пропагандистів.