"Секретні матеріали": як змінилися зірки популярного серіалу (фото)

Читать на русском
Автор
623
Скаллі і Малдер
Скаллі і Малдер. Фото Колаж

Фанати серіалу "Секретні матеріали", що між головними героями - справжня "хімія" у реальному житті

У 90-ті була низка серіалів, від яких божеволіли у всьому світі, зокрема "Друзі", "Секс і місто", "Твін Пікс", "Беверлі Хіллз" та інші. "Секретні матеріали" також завоювали неабияку популярність.

Американська стрічка вперше з’явилася в 1993 році. "Телеграф" простежив, як змінилися головні герої проєкту, який розповідав про все надприродне та фантастичне та здобув мільйони прихильників у всьому світі.

Містичні пригоди Малдера і Скаллі були інтригуючими та непередбачуваними, актори стали серіалу справжніми зірками. Фанати стверджували, що головні герої зустрічаються у реальному житті, проте все було навпаки — "хімії" не було і вони часто сварилися під час зйомок.

Девід Духовни

Девід Духовни
Девід Духовни є успішним актором

Американський актор, який має українське походження, зіграв у "Секретних матеріалах" агента Фокса Малдера. Згодом він продовжив зніматися в інших стрічках, зокрема, у "Твін Пікс: Повернення", "Таємниці минулого" тощо.

1997 року він одружився з акторкою Теа Леоні, яка народила двох дітей. У 2008 році актор розлучився. Згодом вони знову зійшлися, але у 2011 знову розбіглися. Зараз він продовжує реалізовуватися як актор та грає в різних серіалах і фільмах.

Джилліан Андерсон

Джилліан Андерон
Акторка продовжує активно зніматися

Джилліан Андерсон зіграла агентку ФБР та науковицю Дейну Скаллі. Після закінчення зйомок вона брала участь в інших проєктах, зокрема у "Ганнібалі" та "Занепаді" і отримала багато нагород, наприклад, "Золотий глобус" і "Еммі".

Знаменитість створила сім’ю з постановником "Секретних матеріалів" Клайдом Коцем. Народила доньку. Вона харизматична жінка, яка мала чимало романів. Зокрема стосунки з режисером Джуліаном Озанном. Також у жінки були любовні відносини з режисером Марком Ґріффітсом, від якого вона народила двох синів.

Зараз акторка має трьох дітей, яких виховує.

Аннабет Гіш

Аннабет Гіш
Гіш виховує сина

Американська акторка зіграла у "Секретних матеріалах" спецагентку ФБР Моніку Реєс. Ця роль принесла зірці неабияку популярність, згодом вона знялася у інших фільмах.

Жінка заміжня за каскадером Вейдом Алленом, пара має сина.

Роберт Патрік

Роберт Патрік
Патрік висловив підтримку українцям

Американський актор у серіалі перевтілився в спецагента ФБР Джона Доггетта. Після зйомок "Секретних матеріалів" він зіграв у таких фільмах, як "Діти шпигунів", "Переступити межу", "Піймай шахрайку, якщо зможеш", "Захар Беркут", "Загублені".

Актор одружений з акторкою Барбарою Гупер, яка народила йому доньку і сина. На початку великої війни актор записав відео, де підтримав українців.

Мітч Піледжі

Мітч Піледжі
Мітч Піледжі є успішним актором

Мітч прекрасно зіграв роль заступника директора ФБР Волтера Скіннера. Завдяки "Секретним матеріалам" актор отримав неабияку популярність і визнання. Зокрема, Мітч зіграв у таких фільмах, як: "Анатомія Грей", "Швидка допомога", "Закон і порядок: Спеціальний корпус", "Частини тіла".

Мітч був двічі одружений і зараз перебуває у шлюбі з дублеркою Арлін Воррен, яка народила йому доньку.

Раніше "Телеграф" писав, що фанати "Друзів" назвали найдивніші пари популярного серіалу. "Друзів" транслювався протягом десяти років.